Održana prezentacija o korištenju EU fondova na stručnom skupu CRO-VIN

Održana prezentacija o korištenju EU fondova na stručnom skupu CRO-VIN

Fine'sa Grupa sudjelovala je na 1. središnjem stručnom skupu vinogradara i vinara „CRO-VIN“ koji se održao od 3. i 4. svibnja 2018. godine u Svetom Martinu na Muri u organizaciji Gospodarskog lista i Društva agrarnih novinara Hrvatske. Stručni skup omogućio je sudionicima da razmjene iskustva i saznaju aktualnosti iz sektora vinogradarstva i vinarstva.

2 tomsic

Program skupa odvijao se kroz plenarna izlaganja i rad u sekcijama:
• Zakonodavstvo
• Enologija
• Agrotehnika i ampelotehnika vinograda
• Korištenje EU fonodova
Posljednja sekcija održala se na imanju Alojza Tomšića, poznatog vinara koji je i sam korisnik fondova EU-a. Konzultanti iz Finesa Grupe prezentirali su mogućnosti sufinanciranja projekata kroz aktualne natječaje iz Programa ruralnog razvoja i Vinske omotnice te su detaljnije prezentirali jedan u nizu uspješno provedbenih projekata.

3 tomsic

Fine'sa Grupa prepoznala je razloge održavanja ovakvog stručnog skupa sudjelovanjem u njegovoj organizaciji te prezentiranjem usluga poslovnog savjetovanja vodećim vinogradarima i vinarima u Republici Hrvatskoj.

Više o središnjem stručnom skupu vinogradara i vinara „CRO-VIN“ možete pročitati ovdje.

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće