Objavljeni natječaji iz  Mjere 8 – pridobivanje i primarna prerada drva

Objavljeni natječaji iz Mjere 8 – pridobivanje i primarna prerada drva

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 29. lipnja 2018. godine natječaje za provedbu podmjere 8.6. „Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije i preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda“, za tip operacije 8.6.1 Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima i 8.6.2 Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva. U nastavku su detaljnije prikazani uvjeti prihvatljivosti projekata i korisnika po pojedinom tipu operacije.

ll3

Za detaljnije informacije o korištenju bespovratnih sredstava kontaktirajte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. koji je u prethodnim natječajima uspješno ishodio bespovratna sredstva te će i za Vas provesti cjelokupni proces projekta od razrade ideje do uspješnog završetka projekta. 

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće