USKORO! Izdavanje Odluka o financiranju za ulaganja u digitalnu i zelenu tranziciju

USKORO! Izdavanje Odluka o financiranju za ulaganja u digitalnu i zelenu tranziciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja predstavilo je rezultate nakon završenog procesa evaluacije projektnih prijedloga prijavljenih na Poziv „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“, a ukupna vrijednost bespovratnih potpora koje će se dodijeliti iznosi 1,14 milijardi kuna.

Od ukupno 842 zaprimljena projektna prijedloga, pozitivno je ocjenjeno 597 projektnih prijedloga.  Sredstva će najprije dobiti oni koji su svojim projektnim prijavama zadovoljili u najvećoj mjeri, odnosno postigli najbolje rezultate i bodove, a riječ je o oko 320 projekata.

Čestitamo našim korisnicima: OZO konfekcija d.o.o., GRAFKO-CASPAR d.o.o., NABA Technology d.o.o., MEC d.o.o., PROMMING d.o.o., KRKLEC-METAL d.o.o., obrt STUDIO P, LEGRADMETAL GREDIČAK d.o.o. kojima su odobrena bespovratna sredstva te uz Fine´sa Consultings tim kreću u realizaciju projekata.

U nadolazećem razdoblju (2022.-2023. godina) očekuje se niz Poziva koji će biti usmjereni u istom i sličnim pravcima. Najavljene su izravne bespovratne potpore iz NPOO-a poduzećima za tranziciju na energetski resursno učinkovito gospodarstvo u iznosu od 1,9 milijardi kuna, 960 milijuna kuna usmjerit će se u inovacije i digitalizaciju, a 1,1 milijarda kuna u poticanje ulaganja u investicije koje su preduvjet za kružno gospodarstvo. Na raspolaganju će biti i financijski instrumenti preko HAMAG-BICRO-a i HBOR-a, usmjereni na investicije i jačanje konkurentnosti, vrijednosti 2,3 milijarde kuna.

Ukoliko imate u planu investicije za rast i razvoj poslovanja, obratite nam se za informacije o mogućnosti korištenja  bespovratnih  sredstava. Fine´sa Consultings tim koji će vas provesti kroz cjelokupan proces od razrade ideje do uspješne realizacije projekta.

tel: 042/492-950; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće