Zatvorite financijsku konstrukciju razvojnog projekta uz sufinanciranje Fine'sa Grupe!

Zatvorite financijsku konstrukciju razvojnog projekta uz sufinanciranje Fine'sa Grupe!

Imate kvalitetnu ideju ili ste u fazi pripreme razvojnog projekta, a niste u mogućnosti zatvoriti njegovu financijsku konstrukciju?

Ukoliko je Vaš odgovor DA, obratite se s povjerenjem Fine'sa Grupi koja će za vas optimalno strukturirati izvore financiranja te u potrebnoj mjeri osigurati sufinanciranje projekta iz vlastitih sredstava. Naime, Fine'sa Grupa je spremna sufinancirati razvojne projekte kroz tzv. „mezzanine" financiranje ili model podređenog duga čime omogućava realizaciju projekata koje banke nisu spremne financirati u cijelosti. U određenim slučajevima optimalno je koristiti i dobavljački faktoring za financiranje dijela projekta. Za detaljnije informacije obratite se stručnom timu Fine'sa Grupe na broj telefona 042/492-950 ili putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće