Imate li projekt za bespovratna sredstva?

Imate li projekt za bespovratna sredstva?

Vlada je 5. veljače usvojila Program poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls 2015. vrijedan 4,37 milijardi kuna. Ove godine program se provodi u tri osnovna programa - "Mikro i malo poduzetništvo i obrt", "Sredstva iz fondova EU" te "Lakši pristup financiranju". Unutar navedenih osnovnih programa raspisivati će se pojedinačni javni pozivi.

 

 

Imate li projekt manje vrijednosti u sektoru prerađivačke industrije ili uslužnih djelatnosti, možemo ga prijaviti na javne pozive iz osnovnog programa "Mikro i malo poduzetništvo i obrt", u sklopu kojeg raspoloživo ukupno 119 milijuna kuna za nabavu nove opreme/strojeva, mjernih uređaja, revitalizacija poslovnih prostora, nastupi na sajmovima, usavršavanje, uvođenje sustava kvalitete, marketinške aktivnosti i sl.

Za projekte veće pojedinačne vrijednosti (1 mil. kuna i više), poduzetnicima su iz EU fondova na raspolaganju sredstva ukupne vrijednosti 3,89 milijardi kuna, namijenjena proizvodnji, turizmu, poduzetničkoj infrastrukturi, informatizaciji proizvoda te povećanju kvalitete proizvoda.

Najniža potpora poduzetnicima i obrtnicima unutar programa Poduzetnički impuls je 10 tisuća kuna, a najveća 15 milijuna kuna.

Ovisno o pojedinom javnom pozivu, intenzitet potpore kreće se u rasponu od 45 do 75% ukupno prihvatljivih troškova.

Za detaljnije informacije o mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava kontaktirajte Fine'sa tim (e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel.: 042/ 492-950) koji će za vas provesti cjelokupni proces projekta od razrade ideje, pripreme dokumentacije, apliciranja, provođenja do postprovedbenog izvještavanja.

 

 

 

 

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće