Objavljen E-IMPULS

Objavljen E-IMPULS

Ministarstvo poduzetništva i obrta 21. srpnja 2016. objavilo je dugo očekivani Poziv na dostavu projektnih prijava E-impuls“.  Mikro i malim poduzećima u sklopu ovog poziva na raspolaganju je 250 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Iskoristite visoke intenzitete potpora od čak 85% za mikro poduzeća i 65% za mala poduzeća koji su Vam na raspolaganju ukoliko planirate ulaganja u:

  • nabavu novih strojeva, postrojenja i opreme za proizvodnju preradu i obradu,
  • uređenje i opremanje objekta s ciljem proširenja kapaciteta postojeće poslovne jedinice,
  • nabavu dijelova postrojenja i opreme kojom se proširuju proizvodni kapaciteti i/ili zaokružuje proizvodna linija,
  • nabavu patenata, autorskih prava, ulaganja u informatičko-komunikacijska te audio/video rješenja (softver),
  • savjetodavne usluge vezane uz projekt.

Iznosi bespovratnih sredstava koje možete ostvariti u okviru ovog poziva kreću se od 30.000,00 kn do 300.000.00 kn, a rok za predaju projektnih prijava je od 01. kolovoza 2016. godine do 30. rujna 2016. godine. 

Za detaljnije informacije o mogućnosti ishođenja sredstava kontaktirajte Fine'sa tim, koji će za Vas provesti proces prijave na poziv, na broj telefona 042/492-963 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće