Uz sredstva iz EU fondova do povećanja kapaciteta obrade metala

Uz sredstva iz EU fondova do povećanja kapaciteta obrade metala

Obrt LEGRADMETAL uspješno je, uz pomoć stručnog tima Fine'sa Grupe,  u sklopu operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“ pripremio i prijavio projekt „Rekonstrukcija, dogradnja i opremanje proizvodnog pogona za strojnu obradu metala“ na javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj – „Kompetentnost i razvoj MSP“.

Korisnik je po završenom postupku evaluacije u utorak, 10. listopada 2017. godine, potpisao Ugovor o financiranju projekta čija ukupna vrijednost iznosi 9.673.033,27 kn, a odobrena potpora 3.441.560,40 kn.

Uz pomoć stručnog tima Fine'sa Grupe, korisnik će u definiranim vremenskim rokovima s raspoloživim sredstvima provesti projekt u sklopu kojeg se rekonstruira i dograđuje proizvodni pogon te nabavljaju CNC vertikalni obradni centri, CNC tokarilica, mjerni instrumenti, tračna pila, softver i računalna oprema što će u konačnici utjecati na povećanje fleksibilnosti proizvodnje i produktivnosti zaposlenika.

Kontaktirajte Fine'sa tim te budite i Vi jedan od budućih korisnika bespovratnih sredstava.

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće