Objavljen drugi krug Poduzetničkog impulsa!

Objavljen drugi krug Poduzetničkog impulsa!

Ministarstvo poduzetništva i obrta otvorilo je u ponedjeljak, 6. srpnja drugi krug Javnih poziva za sufinanciranje projekata poduzetnika i obrtnika iz programa Poduzetnički impuls 2015. Riječ je o tri nova javna poziva ukupne vrijednosti gotovo 14 milijuna kuna.

Za jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije u ovom je krugu natječaja osigurano 8,37 milijuna kuna, a poduzetnici mogu ostvariti potporu od 50 tisuća do 400 tisuća kuna. Intenzitet potpore  utvrđen je na razini od 75% vrijednosti investicije za mikro i 50% za mala poduzeća.

Jačanju konkurentnosti uslužnih djelatnosti namijenjeno je 5 milijuna kuna, a moguće je ostvariti bespovratnu potporu od 30 tisuća do 200 tisuća kuna i to u iznosu do 75 odnosno 50% vrijednosti investicije.

Ministarstvo je otvorilo i novi Javni poziv za sudjelovanje poduzetnika i obrtnika na međunarodnim sajmovima. Na taj način, možete ostvariti od 30 tisuća do 80 tisuća kuna za svoje predstavljanje na stranim tržištima, a sufinancirat će im se do 80 posto troškova.

Nove prijave za dodjelu bespovratnih sredstava zaprimat će se isključivo od 20. srpnja do 3. kolovoza 2015.

Za detaljnije informacije o mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava kontaktirajte naš tim (e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel.: 042/492-950) koji će za vas provesti cjelokupni proces projekta od razrade ideje, pripreme dokumentacije, apliciranja do provođenja i postprovedbenog izvještavanja.

Izvor: www.hbor.hr

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće