Objavljen natječaj za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina u 2015. godini!

Objavljen natječaj za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina u 2015. godini!

Prihvatljivi korisnici sredstava za mjeru Investicije u okviru provedbe Nacionalnog programa su proizvođači (fizičke ili pravne osobe) upisani u vinogradarski registar u trenutku podnošenja prijave. Ukupno prihvatljivi troškovi po projektu u mjeri Investicije su 3.000.000 EUR.

 

 

Minimalni iznos potpore po projektu je 5.000 EUR, a maksimalni iznos potpore po projektu je 1.500.000 EUR za mikro, mala i srednja poduzeća uključujući i fizičke osobe, 750.000 EUR za velika poduzeća s manje od 750 zaposlenih ili prometom manjim od 200 milijuna EUR i 550.000 EUR za velika poduzeća koja imaju 750 ili više zaposlenih ili promet od 200 milijuna EUR i više.

 Razina potpore je od 24% za velika poduzeća do 50% prihvatljivih troškova za  mikro, mala i srednja poduzeća prihvatljivih troškova. 

 Dozvoljene aktivnosti za mjeru Investicija su izgradnja/rekonstrukcija nepokretne imovine, kupnja novih strojeva i opreme, uključujući i računalne programe i opći troškovi kao što su naknade za arhitekte i inženjere, konzultantske naknade, studije izvedivosti, stjecanje prava na patente i licence.

Prije podnošenja Prijave Podnositelj je dužan prikupiti jednu ponudu za svaku nabavu roba, usluga i/ili radova.

 Rok za podnošenje prijava za mjeru Investicije je do 12. lipnja 2015. Nepravovremene prijave neće se razmatrati.

 Za detaljnije informacije o mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava kontaktirajte Fine'sa tim (e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel.: 042/492-950) koji će za Vas aplicirati projekt i provesti projekt.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće